B&B Hotel het Gerendal

Oud Valkenburg 18
6305 AB Schin op Geul

T 0031 (0)43-4081212
E desk@hetgerendal.nl

side-area-cards

'De perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie in een betoverende omgeving!'

Over ons

De gezichten achter het B&B hotel Het Gerendal

Wij zijn Chantal en Ron. De gezichten achter bed en breakfast hotel Het Gerendal. We zijn beiden geboren en getogen in het prachtige Maastricht. Twee jaar geleden maakten we de gewaagde keuze om samen met onze zes kinderen te verhuizen naar het mooie Schin op Geul. Chantal heeft een rijke achtergrond in de zorg, terwijl Ron zijn vaardigheden inzet als process engineer. Samen deelden we al geruime tijd de droom om onze eigen weg te bewandelen en in juni 2023 kwam dit hotel op ons pad en werd deze droom in gang gezet. Zorgen voor anderen zit in onze genen, en dat is precies wat we hier willen bieden. Ons doel is om u een warm welkom te heten en u een zorgeloos verblijf te bezorgen.

overons_ronchantal2a
header_gerendal_uitzicht
Een monumentaal gebouw

Omgeven door groene weiden en glooiende heuvels

Het Gerendal is gehuisvest in een historisch gebouw met veel karakter en charme, en biedt comfortabele en smaakvol ingerichte kamers. Ons B&B Hotel is gesitueerd aan het Gerendal, wat ook meteen de herkomst van de naam verklaart. Het Gerendal strekt zich uit achter onze B&B, van Ingber tot aan de Strucht. Dit gebied staat bekend om zijn kalkflora, wat resulteert in een overvloed aan zeldzame en bijzondere planten, waaronder de wilde orchidee. Precies in het hart van het Gerendal, schuin tegenover het beheercentrum en de schaapskooi, bevindt zich de orchidee├źntuin.

Over onze comfortabele kamers

Ontspanning en rust

Ons B&B hotel is een kleinschalige plek met 10 beschikbare kamers. Ontdek onze gastvrijheid en kies uit een scale van 5 verschillende kamertypes voor een verblijf op maat. Meer over deze kamers vind u terug op de pagina 'reserveren'.

2pers_comfort_01-tender